Terra Terrae - Maria Galup, Directora Tècnica Covides Vinyes i Cellers.

Aquest vi ha estat elaborat i certificat sota els preceptes i requeriments de l’agricultura ecològica tant a les nostres vinyes com al nostre celler i és el resultat del nostre compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte a la natura i el medi ambient.

VARIETATS
Cabernet sauvignon, Merlot i Syrah de les nostres vinyes d’agricultura ecològica de la D.O. Penedès.

ELABORACIÓ
Una vegada seleccionats els millors raïms de cada varietat a les nostres finques, els vàrem deixar madurar fins al seu punt òptim de qualitat i els vàrem collir a mitjans d’agost el Merlot, a finals d’agost el Syrah i a principis de setembre el Cabernet Sauvignon. Al Celler es van encubar els raïms després de derrapar-los i van fermentar en dipòsits petits cada varietat per separat, amb remuntats suaus per extreure el color i les característiques organolèptiques varietals. Després de la fermentació es va fer un sagnat de cada dipòsit, el cupatge i l’estabilització tradicional per fred. A començaments d’any l’hem embotellat i arriba a les vostres mans aquest vi d’agricultura ecològica on cada varietat es complementa i es potencia, donant-l’hi al Terra Terrae el seu caràcter únic.

TAST
Color granat intens amb reflexos violetes. Aromes molt intensos que recorden al cacau amb un fons de melmelada de prunes i de nabius. A la boca és intens i càlid amb una bona estructura i un final rodó amb un punt de mineralitat i llarg amb records de cacau i regalèssia.
Post –gust rodó, elegant, golós i de llarga persistència.

MARIDATGE
La gran personalitat d’aquest vi el fa ideal per acompanyar plats de la cuina nacional i internacional com formatges curats, carns guisades, embotits, graellades i aus guisades o amb pasta i arrossos.

Contingut alcohol: 13%
Servir a temperatura entre 12 – 14 Cº

 

> Descarregar Cata

Este vino ha sido elaborado y certificado bajo los preceptos y requerimientos de la agricultura ecológica, tanto en nuestros viñedos como en nuestra bodega. Es el resultado de nuestro compromiso con el territorio, la sostenibilidad y el respeto por la naturaleza y el medio ambiente.

VARIEDADES
Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah de nuestros viñedos de agricultura ecológica de la DO Penedès.

ELABORACIÓN
Una vez seleccionadas nuestras mejores uvas de cada variedad en nuestras fincas, las dejamos madurar hasta su punto óptimo de calidad y las recolectamos; a finales de agosto, el Syrah y Merlot, y a principios de septiembre, el Cabernet Sauvignon. En bodega se derrapa la uva y pasan al proceso de fermentación en depósitos pequeños, cada variedad por separado. Se realizan remontados suaves para extraer el color y las características organolépticas de cada variedad. Tras la fermentación, se realiza un sangrado de cada depósito, el cupaje y la estabilización tradicional en frío. A principios de año, se embotella y llega a sus manos este vino de agricultura ecológica donde cada variedad se complementa y se potencia, dando a Terra Terrae su carácter único.

CATA
Color granate intenso con reflejos violetas. Aromas muy intensos que recuerdan al cacao con un fondo de mermelada de ciruelas y de arándanos. En boca es intenso y cálido, con una buena estructura y un final redondo y largo con un punto de mineralidad, recuerda al cacao y el regaliz. Posgusto redondo, elegante, goloso y de larga persistencia.

MARIDAJE
La gran personalidad de este vino es ideal para acompañar platos de cocina nacional e internacional como quesos curados, carnes y aves guisadas, embutidos, parrilladas, pasta y arroces.

Contenido alcohol: 13%
Servir a temperatura entre 12 – 14 Cº

 

> Descargar Cata

This wine has been prepared and certified under the regulations and requirements of organic farming in both our vineyard and our cellar, and is the result of our commitment to the land, sustainability and respect for nature and the environment.

GRAPE VARIETIES
Cabernet Sauvignon, Merlot and Syrah from our Penedès DO organically farmed vines.

PREPARATION
Once the best grapes of each variety have been selected on our estates, we allow them to ripen to their optimal point of quality before harvesting them: Syrah and Merlot at the end of August and Cabernet Sauvignon early September. Once in the cellar, the grapes are first threshed and then vatted, allowing each variety to ferment separately in small tanks, with slight remontage to extract the colour and organoleptic characteristics of the varieties. After fermentation, each tank is bled, followed by the blending and traditional cold stabilisation processes.
At the start of the year, this organically farmed wine is bottled and rea- ches your hands, the varieties complementing and enhancing each other to give Terra Terrae its unique character.

TASTING NOTES
Deep garnet in colour with violet hues. Very intense aromas reminiscent of cocoa with prune and bilberry jam undertones. Intense and warm on the palate, with a good structure and a rounded finish with a hint of minerality and long, reminiscent of cocoa and liquorice.
Rounded, elegant, full and very persistent after-taste.

FOOD PAIRING
The great personality of this wine makes it an ideal accompaniment for national and international cuisine, such as cured cheese, stewed meats, cold cuts, grilled meats and stewed poultry or with pasta and rice.

Alcohol content: 13%
Best served at 12 – 14 Cº

 

> Download Cata

El vi negre Terra Terrae s’elabora amb Merlot d’aquesta vinya a Sant Sebastià dels Gorgs.