Aquest vi ha estat elaborat i certificat sota els preceptes i requeriments de l’agricultura ecològica tant a les nostres vinyes com al nostre celler i és el resultat del nostre compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte a la natura i el medi ambient.

VARIETATS
Cabernet sauvignon, Merlot i Syrah de les nostres vinyes d’agricultura ecològica de la D.O. Penedès.

ELABORACIÓ
Una vegada seleccionats els millors raïms de cada varietat a les nostres finques, els vàrem deixar madurar fins al seu punt òptim de qualitat i els vàrem collir a mitjans d’agost el Merlot, a finals d’agost el Syrah i a principis de setembre el Cabernet Sauvignon. Al Celler es van encubar els raïms després de derrapar-los i van fermentar en dipòsits petits cada varietat per separat, amb remuntats suaus per extreure el color i les característiques organolèptiques varietals. Després de la fermentació es va fer un sagnat de cada dipòsit, el cupatge i l’estabilització tradicional per fred. A començaments d’any l’hem embotellat i arriba a les vostres mans aquest vi d’agricultura ecològica on cada varietat es complementa i es potencia, donant-l’hi al Terra Terrae el seu caràcter únic.

TAST
Color granat intens amb reflexos violetes. Aromes molt intensos que recorden al cacau amb un fons de melmelada de prunes i de nabius. A la boca és intens i càlid amb una bona estructura i un final rodó amb un punt de mineralitat i llarg amb records de cacau i regalèssia.
Post –gust rodó, elegant, golós i de llarga persistència.

MARIDATGE
La gran personalitat d’aquest vi el fa ideal per acompanyar plats de la cuina nacional i internacional com formatges curats, carns guisades, embotits, graellades i aus guisades o amb pasta i arrossos.

Contingut alcohol: 13%
Servir a temperatura entre 12 – 14 Cº

Terra Terrae - Maria Galup, Directora Tècnica Covides Vinyes i Cellers.

El vi negre Terra Terrae s’elabora amb Merlot d’aquesta vinya a Sant Sebastià dels Gorgs.