Aquest cava ha estat elaborat i certificat sota els preceptes i requeriments de l’agricultura ecològica, tant en les nostres vinyes com en el nostre celler. És el resultat del nostre compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte per la naturalesa i el medi ambient.

VARIETATS
Xarel·lo, Macabeu i Parellada de les nostres vinyes d’agricultura ecològica de la D.O. Penedès.

ELABORACIÓ
Terra Terrae és l’exponent del nostre compromís en el respecte a la natura i el medi ambient: hem seleccionat les nostres millors parcel·les de raïm d’agricultura ecològica de les varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada. La seva elaboració, segona fermentació a l’ampolla i criança ha estat la més acurada i natural possible per gaudir d’aquest cava ecològic brut.

TAST
De color groc pàl·lid amb reflexos verds i petitíssimes bombolles que formen rosaris, al nas és fresc amb notes de préssec i albercoc. A la boca és rodó, molt agradable amb un final que recorda la fruita madura i la brioixeria.

MARIDATGE
La gran personalitat d’aquest cava el fa ideal tant per prendre com a aperitiu com també acompanyant plats de la cuina més exòtica com l’asiàtica i la més tradicional com la mediterrània, és perfecte amb peixos, formatges suaus, marisc, arrossos, salmó fumat, amanides elaborades i carns blanques.

Contingut alcohol: 11,5%
Servir a temperatura entre 6 – 8 Cº

Terra Terrae - Maria Galup, Directora Tècnica Covides Vinyes i Cellers.

El cava Brut Terra Terrae s’elabora amb Xarel·lo d’aquesta vinya a Subirats.