Aquest cava ha estat elaborat i certificat sota els preceptes i requeriments de l’agricultura ecològica, tant en les nostres vinyes com en el nostre celler. És el resultat del nostre compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte per la naturalesa i el medi ambient.

VARIETATS
Xarel·lo, Macabeu i Parellada de les nostres vinyes d’agricultura ecològica de la D.O. Penedès.

ELABORACIÓ
Terra Terrae és l’exponent del nostre compromís en el respecte a la natura i el medi ambient: hem seleccionat les nostres millors parcel·les de raïm d’agricultura ecològica de les varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada. La seva elaboració, segona fermentació a l’ampolla i llarga criança ha estat la més acurada i natural possible per gaudir d’aquest cava ecològic brut reserva.

TAST
De color groc pàl·lid amb reflexos daurats té una esplèndida efervescència amb rosaris de finíssimes bombolles que formen una corona. Al nas destaquen notes tropicals i cítriques amb un fons de torrats. A la boca és carnós, llarg i complex predominant notes de pastisseria i fruites tropicals.

MARIDATGE
La gran personalitat d’aquest cava el fa ideal tant per prendre com a aperitiu com també acompanyant tota classe de la gastronomia nacional i internacional, especialment indicat amb arrossos, verdures elaborades, fumats, carns suaus, pastes i tota mena de peixos.

Contingut alcohol: 11,5%
Servir a temperatura entre 6 – 8 Cº

Terra Terrae - Maria Galup, Directora Tècnica Covides Vinyes i Cellers.

El cava Brut Terra Terrae s’elabora amb Parellada d’aquesta vinya a Torrelles de Foix.