Aquest vi ha estat elaborat i certificat sota els preceptes i requeriments de l’agricultura ecològica tant a les nostres vinyes com al nostre celler i és el resultat del nostre compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte a la natura i el medi ambient.

VARIETATS
Chardonnay, Xarel·lo i Moscat de les nostres vinyes d’agricultura ecològica de la D.O. Penedès.

ELABORACIÓ
Una vegada seleccionats els millors raïms de cada varietat a les nostres finques, els vàrem deixar madurar fins al seu punt òptim de qualitat i els vàrem collir, a principis d’agost el Chardonnay i a finals d’agost el Xarel·lo i el Moscat. Una vegada al celler es van derrapar tots els raïms i en el cas del Chardonnay vàrem realitzar una lleu maceració amb les pells a baixa temperatura, els mostos flor obtinguts de cada varietat van fermentar per separat a una temperatura de 15 °C. Després de la fermentació es va fer el cupatge i l’estabilització tradicional per fred.
A començaments d’any l’hem embotellat i arriba a les vostres mans aquest vi d’agricultura ecològica on cada varietat es complementa i es potència, donant-l’hi al Terra Terrae el seu caràcter únic.

TAST
Color groc pàl·lid amb reflexos daurats. Aromes intensos que recorden al romaní, la mel, els pinyons i la flor d’ametller. En boca és càlid, untuós amb un final llarg i persistent amb notes que recorden a les fruites de pinyol com els préssecs i els albercocs.
Post – gust harmoniós, rodó i de llarga persistència.

MARIDATGE
La gran personalitat d’aquest vi el fa ideal per acompanyar plats de la cuina nacional i internacional com peixos, arrossos, mariscs, formatges suaus, sushi, foies i fumats.

Contingut alcohol: 11,5%
Servir a temperatura entre 6 – 8 Cº

Terra Terrae - Maria Galup, Directora Tècnica Covides Vinyes i Cellers.

El vi blanc Terra Terrae s’elabora amb Chardonnay d’aquesta vinya a Sant Sebastià dels Gorgs.