Terra Terrae - Maria Galup, Directora Tècnica Covides Vinyes i Cellers.

Aquest vi ha estat elaborat i certificat sota els preceptes i requeriments de l’agricultura ecològica tant a les nostres vinyes com al nostre celler i és el resultat del nostre compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte a la natura i el medi ambient.

VARIETATS
Chardonnay, Xarel·lo i Moscat de les nostres vinyes d’agricultura ecològica de la D.O. Penedès.

ELABORACIÓ
Una vegada seleccionats els millors raïms de cada varietat a les nostres finques, els vàrem deixar madurar fins al seu punt òptim de qualitat i els vàrem collir, a principis d’agost el Chardonnay i a finals d’agost el Xarel·lo i el Moscat. Una vegada al celler es van derrapar tots els raïms i en el cas del Chardonnay vàrem realitzar una lleu maceració amb les pells a baixa temperatura, els mostos flor obtinguts de cada varietat van fermentar per separat a una temperatura de 15 °C. Després de la fermentació es va fer el cupatge i l’estabilització tradicional per fred.
A començaments d’any l’hem embotellat i arriba a les vostres mans aquest vi d’agricultura ecològica on cada varietat es complementa i es potència, donant-l’hi al Terra Terrae el seu caràcter únic.

TAST
Color groc pàl·lid amb reflexos daurats. Aromes intensos que recorden al romaní, la mel, els pinyons i la flor d’ametller. En boca és càlid, untuós amb un final llarg i persistent amb notes que recorden a les fruites de pinyol com els préssecs i els albercocs.
Post – gust harmoniós, rodó i de llarga persistència.

MARIDATGE
La gran personalitat d’aquest vi el fa ideal per acompanyar plats de la cuina nacional i internacional com peixos, arrossos, mariscs, formatges suaus, sushi, foies i fumats.

Contingut alcohol: 11,5%
Servir a temperatura entre 6 – 8 Cº

 

> Descarregar Cata

Este vino ha sido elaborado y certificado bajo los preceptos y requerimientos de la agricultura ecológica, tanto en nuestros viñedos como en nuestra bodega. Es el resultado de nuestro compromiso con el territorio, la sostenibilidad y el respeto por la naturaleza y el medio ambiente.

VARIEDADES
Chardonnay, Xarel·lo y Moscato de nuestros viñedos de agricultura ecológica de la DO Penedès.

ELABORACIÓN
Una vez seleccionadas nuestras mejores uvas de cada variedad en nuestras fincas, las dejamos madurar hasta su punto óptimo de calidad y las recolectamos; a principios de agosto, el Chardonnay, y a finales, el Xarel·lo y el Moscato. En bodega se derrapa la uva y, en el caso del Chardonnay se realiza una leve maceración con las pieles a baja temperatura. Los mostos flor obtenidos de cada variedad fermentan por separado a una temperatura de 15 Cº. A continuación, se realiza el cupaje y la estabilización tradicional en frío. A principios de año se embotella y llega a sus manos este vino de agricultura ecológica donde cada variedad se complementa y se potencia, dando a Terra Terrae su carácter único.

CATA
Color amarillo pálido con reflejos dorados. Aromas intensos que recuerdan al romero, la miel, piñones y la flor del almendro. En boca es cálido, untuoso con un final largo y persistente con notas que recuerdan a las frutas como el melocotón y los albaricoques.
Posgusto armonioso, redondo y de larga persistencia.

MARIDAJE
La gran personalidad de este vino es ideal para acompañar platos de cocina nacional e internacional como pescados, arroces, mariscos, quesos suaves, sushi, foies y ahumados.

Contenido alcohol: 11,5%
Servir a temperatura entre 6 – 8 Cº

 

> Descargar Cata

This wine has been prepared and certified under the regulations and requirements of organic farming in both our vineyard and our cellar, and is the result of our commitment to the land, sustainability and respect for nature and the environment.

GRAPE VARIETIES
Chardonnay, Xarel·lo and Muscat from our Penedès DO organically farmed vines.

PREPARATION
Once the best grapes of each variety have been selected on our estates, we allow them to ripen to their optimal point of quality before harvesting them: Chardonnay early August and Xarel·lo and Muscat at the end of that same month. Once in the cellar, all the grapes are threshed, and the Chardonnay grapes are macerated slightly in their skins at a low tempera- ture. The free-run juice obtained from each variety ferments separately at a temperature of 15 oC. After fermentation, the blending and traditional cold stabilisation processes take place.
At the start of the year, this organically farmed wine is bottled and rea- ches your hands, the varieties complementing and enhancing each other to give Terra Terrae its unique character.

TASTING NOTES
Pale yellow in colour with golden hues. Intense aromas reminiscent of rosemary, honey, pine kernels and almond blossom. Warm and oily on the palate, with a long, persistent finish and hints reminiscent of stone fruits such as peaches and apricots.
Balanced, rounded and very persistent aftertaste.

FOOD PAIRING
The great personality of this wine makes it an ideal accompaniment for national and international cuisine, such as fish, rice dishes, seafood, mild cheeses, sushi, foie gras and smoked products.

Alcohol content: 11,5%
Best served at 6 – 8 Cº

> Download Cata

El vi blanc Terra Terrae s’elabora amb Chardonnay d’aquesta vinya a Sant Sebastià dels Gorgs.